Υava: Η fitness πλευρά του Περιστερίου

Αναζητώντας χώρους και τρόπους προκειμένου να βάλουμε τη γυμναστική στην καθημερινότητά μας, η ομάδα της LifeAthens, στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο όμιλο γυμναστηρίων στη χώρα, τα Υava Fitness Centers, επισκέφθηκε τους χώρους εκγύμνασης στο Περιστέρι.

O όμιλος έχοντας ισχυρή επιχειρηματική παρουσία και στη Δυτική Αθήνα, έχει δημιουργήσει τρεις χώρους άθλησης. Το πρώτο Υava βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, το δεύτερο στον Λόφο Αξιωματικών και το τρίτο στο Μπουρνάζι.  Τρία γυμναστήρια τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να  καλύπτουν τις ανάγκες απλών αθλούμενων μέχρι και επαγγελματιών αθλητών της ευρύτερης περιοχής.  Όλα αυτά σε συνδυασμό με την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού του ομίλου το οποίο βρίσκεται εντός προκειμένου να εξυπηρετήσει αλλά και να αναλάβει την προσωπική αξιολόγηση των εκγυμναζόμενων.

 «Στα  Υava επενδύουμε στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του fitness, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που είναι απόλυτα εξειδικευμένες στις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται», αναφέρει στη LifeAthens, ο manager του γυμναστηρίου στον Άγιο Αντώνιο.

«Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν  τα μέλη μας τις πιο σύγχρονες και, ταυτόχρονα, value for money υπηρεσίες», προσθέτει.

Διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά, μηχανήματα ενδυνάμωσης, ελεύθερα βάρη, μαθήματα Pilates, Yoga , Dance Aerobic, Personal Training και πολλά άλλα ομαδικά προγράμματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχει κανείς στη διάθεσή του στα γυμναστήρια του Περιστερίου. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα μοντέρνο περιβάλλον εκγύμνασης και σε χώρους υψηλής αισθητικής.

«Τα Yava δεν είναι μόνο απλή γυμναστική. Είναι τρόπος ζωής», μας λέει η manager του γυμναστηρίου στο Μπουρνάζι.

«Προτεραιότητα αποτελεί για εμάς και η προσωπική επαφή με τους ανθρώπους που μας επιλέγουν. Βρισκόμαστε εδώ για αυτούς, για να τους καθοδηγήσουμε σωστά και με ασφάλεια στον νέο αυτό τρόπο ζωής που πρεσβεύουν τα Yava», συμπληρώνει.

 «Οι υπηρεσίες υγείας και ευεξίας που προσφέρουμε είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Ο κόσμος μας επιλέγει γιατί κοιτάμε πάντα να είμαστε πρωτοποριακοί, να παρουσιάζουμε γνώση και καινοτομία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια κάνουμε το fitness τρόπο ζωής για όλους», καταλήγει η manager του γυμναστηρίου στον Λόφο Αξιωματικών σε σύντομη επικοινωνία που είχαμε μαζί της.

Αποχωρώντας και από το τρίτο γυμναστήριο του ομίλου που επισκεφθήκαμε, αποφασίσαμε πως η βόλτα… άξιζε τον κόπο. Αυτό που μας έμεινε είναι πως σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη σε έναν από τους συγκεκριμένους  χώρους του ομίλου σε συνδυασμό με την καθοδήγηση του προσωπικού…

Εμείς ανανεώσαμε το ραντεβού μας με τα Yava