Πρωτιές στο τένις για το Περιστέρι στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα

Σημαντικές επιτυχίες στο τένις για την πόλη του Περιστερίου από τους αθλητές του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου «Γ. Παλάσκας».

Στο 5ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1, που ολοκληρώθηκε στον ΑΣΑ Λάρισας στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2020, η αθλήτρια Μελιτίνη Γεροστάθη ήταν η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά, αφού κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Κ12 στα μονά και τη 2η στα διπλά. Στην κατηγορία Α18 ο Φίλιππος Ζαχιώτης έφτασε στους ημιτελικούς και πήρε την 2η θέση στα διπλά.       

Στο Πανελλαδικό για αγόρια και κορίτσια 10 ετών, που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα στις 17-18 Οκτωβρίου, η τενίστριά Βασιλική Λιαγκριδώνη στέφθηκε νικήτρια κατακτώντας την 1η θέση. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Μοτσάκου που έφτασε στην 8άδα.                        

Στο 4ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2, που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2020, η τενίστρια  Αντωνία Κουσίου κατέκτησε την 1η θέση στα μονά και την 1η στα διπλά στην κατηγορία Κ12.

Παράλληλα, στο Πανελλαδικό που διεξήχθη στην Πετρούπολη, η τενίστρια Μελιτίνη Γεροστάθη πήρε τη 2η θέση στα μονά και την 1η στα διπλά, με συμπαίκτρια την αθλήτρια του ομίλου Μελίνα Αλευρά.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου, συγχαίρουν και ευχαριστούν γι’ αυτές τις μεγάλες διακρίσεις τους αθλητές της πόλης, τον προπονητή τους Θοδωρή Σταθόπουλο και τους γονείς, που με τη στήριξή τους συμβάλλουν σ’ αυτές τις επιτυχίες.

 

Στη φωτογραφία: Οι Αντωνία Κουσίου, Μελιτίνη Γεροστάθη, Μελίνα Αλευρά, ο προπονητής Θοδωρής Σταθόπουλος και ο προπονητής Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος